Nu en waar

Mij e-mailen kan via het contactformulier hieronder

Ga even kijken in deze kerk

Dit is een moderne kerk maar
in deze gemeente is het begonnen

De kerk is duidelijk herkenbaar aan de groene neon-letters

groene letters woorden op de gevel van een gebouw in Stadskanaal gebouw
Over deze zin is goed over nagedacht 🙂

Dit is een moderne kerk maar
in deze gemeente is het begonnen

•

Over de geschiedenis en alles wat u wilt weten over de Baptisten Geschiedenis van Nederland. Over ds Feisser en Kruit en verder.

sinds mei 1845 is het baptistme begonnen met de doop van 7 volwassenen. De eerste kerk werd in Stadskanaal gebouwd. Geloof zit niet in een gebouw. Maar er is een afspraak om elke zondag samen te komen in een gebouw dat kerk heet.

De mensen vormen samen een gemeente.

De mensen vormen samen een gemeente.