VIDEO of MP4 vrij te downloaden

1. Jubileum 175 jaren in 175 seconden het feest kon niet doorgaan i.v.m. Corona

Small of XL (betere kwaliteit)

157mb
(snel te downloaden)

Jubileum filmpje is vrij te gebruiken

257mb
(voor een hogere kwaliteit)

2-UITNODIGING 720 (verwijderd)

1. 3. LUIDEN VAN DE KLOK (720) elke woensdag voor iedereen die met Corona te maken heeft

Over de geschiedenis en alles wat u wilt weten over de Baptisten Geschiedenis van Nederland. Over ds Feisser en Kruit en verder.

sinds mei 1845 is het baptistme begonnen met de doop van 7 volwassenen. De eerste kerk werd in Stadskanaal gebouwd. Geloof zit niet in een gebouw. Maar er is een afspraak om elke zondag samen te komen in een gebouw dat kerk heet.

De mensen vormen samen een gemeente.

De mensen vormen samen een gemeente.