Over deze site

Disclaimer en contact

Als U nog meer wilt weten over de geschiedenis van onze gemeente of over de geschiedenis van het baptisme in Nederland, dan kunt u dat vinden in de boeken van:

Disclaimer

• dr. . G.A. Wumkes: De opkomst en vestiging van het Baptisme in Nederland. 1912.
  • ds. J. van Dam: Geschiedenis van het baptisme in Nederland. Uitgave van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. 1970.

——-+++++—–

Nog even het volgende:

Beste lezer

Mag ik me voorstellen ik heet Marja, de webmaster van deze site.

Het domein baptistenkerk.nl werd me aangeboden als voormalig webmaster van deze gemeente.

Ik heb het gekocht en ingevuld, omdat naar mijn mening dit adres gewoon  bij déze kerk HOORT, het is immers de oudste van Nederland.

Ik hoop dat u het interessant vond. Het was een hele klus voor me, ik zal vast nog vaak terug komen om iets te veranderen ofzo. U mag me mailen met uw ideeën.

Alles wat op deze site geschreven is, staat er onder voorbehoud

Deze site het is prive gemaakt en is dus niet van de besproken kerk, voor op- of aanmerkingen (over deze site) moet u dus bij mij zijn.

maar

IS TE KOOP.

Hebt u interesse laat het weten. het contactformulier staat hierboven

Marja Gerrijts www.marjaa.nl