Foto’s verzameld en ingezonden

Ingezonden Ansichtkaart
Ingezonden Ansichtkaart Baptisten Gemeente Stadskanaal-Noord
Ingezonden Ansichtkaart

De ‘nieuwe’ kerk heeft vele gezichten gehad

ook: Interieur ‘oude’ kerk

Verras me:

Schrijf me als u nog een mooi fotootje hebt email adres
marjabaptist*gmail.com (de * vervangen voor @)
dank u wel

De doop

Over de geschiedenis en alles wat u wilt weten over de Baptisten Geschiedenis van Nederland. Over ds Feisser en Kruit en verder.

sinds mei 1845 is het baptistme begonnen met de doop van 7 volwassenen. De eerste kerk werd in Stadskanaal gebouwd. Geloof zit niet in een gebouw. Maar er is een afspraak om elke zondag samen te komen in een gebouw dat kerk heet.

De mensen vormen samen een gemeente.

De mensen vormen samen een gemeente.