> 175 jaar15/05/2020
8 maanden te gaan.

Over deze site

Disclaimer

Als U nog meer wilt weten over de geschiedenis van onze gemeente of over de geschiedenis van het baptisme in Nederland, dan kunt u dat vinden in de boeken van:

• dr. . G.A. Wumkes: De opkomst en vestiging van het Baptisme in Nederland. 1912.
  • ds. J. van Dam: Geschiedenis van het baptisme in Nederland.
    Uitgave van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. 1970.

Met speciale dank aan Karin v.d.V.

++++++++++++++++

Beste lezer

Het domein baptistenkerk.nl werd me aangeboden als voormalig webmaster van deze gemeente.

Ik heb het gekocht en ingevuld, omdat naar mijn mening dit adres gewoon  bij déze kerk HOORT, het is immers de oudste van Nederland.

Ik hoop dat u het interessant vond. Het was een hele klus voor me, ik zal vast nog vaak terug komen om iets te veranderen ofzo. U mag me mailen met uw ideeën

Alles wat op deze site geschreven is, staat er onder voorbehoud.
EN het is prive gemaakt en dus niet van de besproken kerk, voor op- of aanmerkingen (over deze site) moet u dus bij mij zijn, zie het formulier hieronder.

Marja

Vragen?  Contact?