Dus nog even….

18 maanden te gaan.

Over deze site

Disclaimer

Als U nog meer wilt weten over de geschiedenis van onze gemeente of over de geschiedenis van het baptisme in Nederland, dan kunt u dat vinden in de boeken van:

• dr. . G.A. Wumkes: De opkomst en vestiging van het Baptisme in Nederland. 1912.
  • ds. J. van Dam: Geschiedenis van het baptisme in Nederland.
    Uitgave van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. 1970.

Met speciale dank aan Karin v.d.V.

++++++++++++++++

Beste lezer

Het domein baptistenkerk.nl werd me aangeboden als voormalig webmaster van deze gemeente.

Dit adres HOORT gewoon bij déze kerk, het is immers de oudste van Nederland.

Bovendien is de geschiedenis, zoals hier staat, verloren gegaan bij het vernieuwen van de site. Dat vond ik erg jammer, maar ook dit is een éénvrouwsmening.

Dus: de informatie zelf was jaren geleden al klaar. bij het 150 jarig feest beschreven.

Ik hoop dat u het interessant vond. Het was een hele klus voor me, ik zal vast nog vaak terug komen om iets te veranderen ofzo. U mag me mailen met uw ideeën.

Ik dek me me natuurlijk in met de woorden: alles wat op deze site geschreven is, staat er onder voorbehoud.
EN het is prive gemaakt en dus niet van de besproken kerk.

Dan sluit ik af met de woorden

Een website is heel érg belangrijk, want zeg nu zelf …. U bent hier immers nu ook.

Marja

Vragen?  Contact?

STOPPEN   ?

Misschien is deze site te koop, met of zonder inhoud. Wegens gezondheidsredenen, of tijdgebrek …

’t wordt verrassend goed bezocht, met betere SEO vast nog beter.

Serieuze belangstelling? Laat het weten via bovenstaand miniformulliertje.

Met vriendelijke groet

Marja