Over deze site

Disclaimer

Als U nog meer wilt weten over de geschiedenis van onze gemeente of over de geschiedenis van het baptisme in Nederland, dan kunt u dat vinden in de boeken van:

• dr. . G.A. Wumkes: De opkomst en vestiging van het Baptisme in Nederland. 1912.
  • ds. J. van Dam: Geschiedenis van het baptisme in Nederland.
    Uitgave van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. 1970.

Met speciale dank aan Karin v.d.V.

++++++++++++++++

Beste lezer

De URL baptistenkerk.nl werd me aangeboden als voormalig webmaster van deze gemeente.

Dit adres HOORT gewoon bij déze kerk, het is immers de oudste van Nederland.

Ik heb de schiedenis weer viraal gezet. Deze informatie was jaren geleden al klaar. Bij het 150 jarig feest beschreven.

Mijn inziens mocht dit niet verloren gaan.

Ik hoop dat u het interessant vond. Het was een hele klus voor me, ik zal vast nog vaak terug komen om iets te veranderen ofzo. U mag me mailen met uw ideeen.

Ik dek me me natuurlijk in met de woorden: alles wat op deze site beschreven is er onder voorbehoud staat.
EN het is prive gemaakt en dus niet van de besproken kerk.

Dan sluit ik af met de woorden

Een website is heel érg belangrijk want zeg nu zelf ….U bent hier nu ook.

Marja

Vragen?  Contact?

STOP!!!   ?

Misschien is dit domein baptistenkerk.nl te koop, met of zonder inhoud. Wegens gezondheidsredenen, of …

’t wordt verrassend goed bezocht, met betere SEO vast meer.

Serieuze belangstelling? Laat het weten via bovenstaand miniformulliertje.

Met vriendelijke groet

Marja