> 175 jaar15/05/2020
14 maanden te gaan.

Over deze site

Disclaimer

Als U nog meer wilt weten over de geschiedenis van onze gemeente of over de geschiedenis van het baptisme in Nederland, dan kunt u dat vinden in de boeken van:

• dr. . G.A. Wumkes: De opkomst en vestiging van het Baptisme in Nederland. 1912.
  • ds. J. van Dam: Geschiedenis van het baptisme in Nederland.
    Uitgave van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. 1970.

Met speciale dank aan Karin v.d.V.

++++++++++++++++

Beste lezer

Het domein baptistenkerk.nl werd me aangeboden als voormalig webmaster van deze gemeente.

Ik heb het gekocht en ingevuld, omdat mijn mening dit adres gewoon  bij déze kerk HOORT, het is immers de oudste van Nederland.

Bovendien is de geschiedenis, zoals hier staat, verloren gegaan bij het vernieuwen van de site. Dat vond ik erg jammer, maar ook dit is een éénvrouwsmening.

Dus: de informatie zelf was jaren geleden al klaar. bij het 150 jarig feest beschreven.

Ik hoop dat u het interessant vond. Het was een hele klus voor me, ik zal vast nog vaak terug komen om iets te veranderen ofzo. U mag me mailen met uw ideeën

Alles wat op deze site geschreven is, staat er onder voorbehoud.
EN het is prive gemaakt en dus niet van de besproken kerk.

Marja

Vragen?  Contact?

baptistenkerk.nl is te koop!

met of zonder inhoud.

Wegens serieuze gezondheidsredenen
en desinteresse van de rest van de gemeente, moet ik helaas constateren.

Let wel, alle leden zijn me zeer dierbaar.

U intereseerde het kennelijk wel, u leest dit immers, daar ben ik erg blij mee: dank u wel.

Ik mag ook zeggen: het is verrassend goed bezocht, met betere SEO vast nog beter. Maar daar ben ik gestopt.

Serieuze belangstelling? Laat het weten via bovenstaand miniformulliertje.

Met vriendelijke groet

Marja